Vizaar Vuman E3 en E3+ video endoscoop

Het Duitse Vizaar levert al sinds 1997 hoogwaardige inspectie systemen. Door hoge investeringen in innovatie staan ze nu aan de wereldtop. Inspecteren van turbine motoren, gasmotoren, dieselmotoren, leidingen in de food en pharma. Van afwijkingen in lasnaden inspecteren tot het gebruik bij douaneactiviteiten. De toepassingen zijn legio.
De Vuman E3 en E3+ worden vaak gebruikt bij inspecties waar een langere sonde en perfect beeld nodig is. Meten van afstanden is met deze oplossing ook mogelijk.
Lees meer in de brochure.

Vizaar Vuman E3 / E3+ video endoscoop

Het Vuman E3 / E3+ serie. Ontworpen vanaf het allereerste begin om te voldoen aan of het overtreffen van elke langeafstand inspectie-eis met maximale prestaties en minimale storing. De Vuman E3 / E3+ is het ultieme lange afstand inspectiesysteem. De Vuman E3 / E3+ heeft een reeks unieke functies die een breder scala aan inspecties mogelijk maken dan elk ander product dat op de markt verkrijgbaar is.
Een volledig geïntegreerde, ergonomische en robuuste besturingseenheid voor het Vuman E3 / E3+ systeem. Hij kan op het systeem in de behuizing worden opgeborgen, op de geïntegreerde telescoopsteel worden gemonteerd of worden gebruikt als draagbaar apparaat (met nekriem). Met de weersbestendige, ware kleuren, 10,4-inch touchscreen-TFT met LED-achtergrondverlichting en een native resolutie van 1024 x 768, is het bekijken en gebruiken van het systeem eenvoudig, rechtlijnig en geschikt voor langdurige inspectie.

Advies nodig?

Neem nu contact met ons op of vul hiernaast het formulier in