Vizaar SNK Ultra 365 pan tilt en zoom inspectie camera

Met de SNK Ultra 365 hebben we de mogelijkheid geopend om tank inspecties ook met UV en infra rood licht uit te voeren. De SNK Ultra 365 wordt geleverd met alle voordelen van onze beproefde SNK 60x tank inspectiecamera en is bovendien uitgerust met een UV-LED-verlichting. Met deze verlichting kunt u gebreken en resten detecteren die u anders niet zou kunnen zien. Voor meer informatie en technische specificaties van de SNK Ultra 365 tank inspectiecamera met UV-verlichting verwijzen wij u naar onze nieuwe productbrochure:
brochure.

Golflengtebereik van de SNK Ultra 365

De SNK Ultra 365 heeft een compleet bereik.  De SNK is een pan-tilt-zoom camera die is ontworpen voor inspecties van grotere containers en tanks. De SNK Ultra 365 is met name geschikt voor vaartuiginspecties in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en chemische industrie. Met zijn speciale UV-verlichting is de SNK Ultra de ideale inspectiecamera voor reinheidstesten en riboflavinetesten.

Reiniging en scheur testen

Bij deze test wordt de binnenkant van het vat of de tank bevochtigd met een fluorescerend contrastmiddel zoals riboflavine. Verontreinigde gebieden absorberen het contrastmiddel en worden zichtbaar gemaakt door de UV-straling van de SNK Ultra 365, zoals te zien is op de afbeelding. De container wordt nu schoongemaakt totdat er geen groene vlekken meer te zien zijn.
Zelfs de kleinste oppervlakte-aanduidingen aan een container kunnen met de SNK Ultra 365 zichtbaar worden gemaakt door middel van dye-penetrant testen. Het fluorescerende medium kruipt in kleine scheurtjes en reflecteert groen wanneer er op wordt geschenen met de UV-verlichting van de SNK 365. Op deze manier wordt schade zichtbaar , kunnen worden gelokaliseerd en geëvalueerd.

Betrouwbare werking en documentatie

Net als de SNK 60x en Revolver 80 wordt de SNK Ultra 365 bediend via ons MATRIX-documentatiesysteem. Testen met fluorescerende media vereist vaak werken zonder zichtbaar licht: om aan alle testcriteria te voldoen, kan elke noodzakelijke camerafunctie eenvoudig worden omgeschakeld van automatische naar handmatige instelling. Via dit systeem krijgt u toegang tot vele beeldoptimalisatiefuncties en andere handige functies. Profiteer van de intuïtieve touchscreen-gebruikersinterface en sla uw inspectieresultaten op in begrijpelijke documentatie.

Bovendien is de MATRIX een zeer mobiel systeem dankzij de geoptimaliseerde transportkoffer en extra, in de handel verkrijgbare batterijen.

 

Advies nodig?

Neem nu contact met ons op of vul hiernaast het formulier in