Olympus IPLEX YS video endoscoop

Het video endoscoop assortiment van Olympus is zeer breed. Van handheld tot high end systemen. De video endoscopen van Olympus zijn van uiterst hoge kwaliteit welke steeds doorontwikkeld worden. Voorzien van touchscreen en een makkelijke gebruikers interface.
De toepassingen zijn legio.
Met de Olympus IPLEX YS zijn vele inspectie vraagstukken op te lossen. 
Lees meer in de brochure.

Olympus IPLEX YS video endoscoop

De IPLEX YS De veelzijdige IPLEX YS is voorzien van innovatieve luchtarticulatietechnologie, waardoor u de scooparticulatie vrij kunt manipuleren met de compacte handpalmcontroller. Omdat de inbrengbuis niet volledig hoeft te worden uitgeschoven, kunt u alleen de lengte afrollen die nodig is voor de inspectie en de rest netjes en veilig opgerold op de interne opslagtrommel laten liggen.
Tijdens inspecties is het soms moeilijk om het gebied en de richting te bepalen die op een geïnspecteerde afbeelding worden weergegeven. De IPLEX YS is voorzien van een geïntegreerde zwaartekrachtsensor die zorgt voor een oriëntatie op het scherm van het geïnspecteerde beeld, duidelijk van boven naar beneden.
Een optionele lengte-indicator kan de scooplengte weergeven die in een object op het scherm is ingevoegd; het kan ook worden gereset voor een relatieve lengte vanaf een bepaald punt in een inspectiegebied. Door gebruik te maken van deze functies kunt u vol vertrouwen doorgaan met inspecties, wetende dat ze met de IPLEX YS geïnspecteerde posities duidelijk kunnen identificeren.

Advies nodig?

Neem nu contact met ons op of vul hiernaast het formulier in