RF SystemLab 6,9mm video endoscoop

Het Japanse RF SystemLab is één van de pioniers op het vlak van industriële videoendoscopie. Een breed assortiment handheld videoendoscopen.. De RF SystemLab handheld videoscopes zijn verkrijgbaar in 2,8mm, mm, 3,9mm en 6,9mm diameter en lengtes van 1 meter tot 8 meter.  De toepassingen zijn legio.
Met de 
RF SystemLab video endoscopen zijn vele inspectie vraagstukken op te lossen. 
Bekijk de brochure hier.

RF SystemLab 6,9mm video endoscoop

VJ RF SystemLab 6,9mm video endoscoop heeft een hoge beeldkwaliteit en een articulerende camerakop. Het systeem heeft een duidelijk 3,5-inch LCD-scherm, een  camerakop (90 ° in 4 richtingen), bestuurd met joystick, audio-opslag, beeld en video voor geheugenkaarten, LED-verlichte camerakop en een laag gewicht (650 g).
Het systeem is gemakkelijk te manoeuvreren en door de kleine afmetingen van de camerakop (Ø = 6,9 mm, L = 15 mm) is het mogelijk om in nauwe buizen / openingen te komen. De video kop wordt aangedreven door 4 standaard AA-batterijen die ongeveer. 1,5 uur bedrijfstijd. De sonde is water- en oliebestendig.
De RF SystemLab VJ-ADV 6,9mm wordt geleverd in stevige transportverpakking met een micro SD-geheugenkaart, USB-kabel, software, RCA-kabel, oortelefoonmicrofoon en batterijen.

Advies nodig?

Neem nu contact met ons op of vul hiernaast het formulier in