Endoscopen voor de automotive branche

Opti-mize heeft de ideale starre en videoendoscopen ontwikkeld voor de automotive branch. Na jaren van ontwikkeling kunnen we zeggen dat we de perfecte video- en starre endoscopen kunnen aanbieden aan de automotive branche. 
Bekijk de 2 beste video endoscopen hieronder gevolgd door de 2 beste starre endoscopen.
Video endoscoop OM+
Video endoscoop Vizaar AM
Starre endoscoop Motoscope
Starre endoscoop Motoscope XL

Previous
Next

Video endoscopen

Starre endoscopen

Opti-mize video endoscoop OM+ 1500/4,5mm

De video endoscoop OM+ is perfect voor het inspecteren van motoren. De diameter is 4,5mm waardoor makkelijk toegang verkregen kan worden tot de te inspecteren ruimten. De lengte van 1,5 meter is ruim voldoende om ver gelegen plaatsen te bereiken. Bekijk deze video endoscoop hier.

Vizaar video endoscoop AM/AM+ 

Deze video endoscoop is speciaal ontwikkeld voor het inspecteren van motoren. De diameter is 4mm waardoor makkelijk toegang verkregen kan worden tot de te inspecteren ruimten. Deze video endoscoop is te verkrijgen in diverse lengtes: 1,1m, 2,2m en 3,3m.
Bekijk verder of vul het aanvraagformulier in hieronder. Binnen één dag heeft u de oplossing.

Opti-mize starre Motoscope 

Deze starre endoscoop is perfect voor het inspecteren van motoren. De diameter is 4mm waardoor makkelijk toegang verkregen kan worden tot de te inspecteren ruimten. Deze scope is ontwikkeld in samenwerking met engineers welke dag in dag uit motoren inspecteren. De werklengte van 300mm en overige specificaties bleken het meest ideaal bij kleinere motoren. Lees verder of vul het formulier in hieronder.

Opti-mize starre Motoscope XL

Deze starre endoscoop is ontwikkeld voor het inspecteren van grotere motoren. De diameter is 6mm waardoor makkelijk toegang verkregen kan worden tot de te inspecteren ruimten. De lengte van 440 mm is ruim voldoende om ver gelegen plaatsen te bereiken. Deze endoscoop is voorzien van een focusseer ring. Zodat ook in grotere motoren het beeld scherp in te stellen is. Meer info.

Advies nodig?

Neem nu contact met ons op of vul hiernaast het formulier in