Starre endoscopen

Opti-mize kan praktisch alle starre endoscopen leveren die maar denkbaar zijn. Starre endoscopen worden in veel bedrijfstakken gebruikt voor visuele inspectie. Inspecteren van auto motoren, turbine motoren, gasmotoren, dieselmotoren. Van sloten tot het gebruik bij spouwmuurinspectie. De toepassingen zijn legio. Opti-mize is gespecialiseerd in het op maat maken van gespecialiseerde starre endoscopen. U kunt op afspraak een kijkje komen nemen in onze fabriek in Nederland.

De Merken

Vizaar

Het Duitse Vizaar levert al sinds 1997 hoogwaardige inspectie systemen. Door hoge investeringen in innovatie staan ze nu aan de wereldtop.

Opti-mize

Opti-mize is opgericht in 2011. Als Nederlands bedrijf zijn we trots te vermelden dat honderden wereldwijd van onze op maat oplossingen gebruik maken.

Storz

Het Duitse Storz is opgericht in 1945. Altijd als wereldspeler voorop gelopen met medische endoscopie. Industriële endoscopie is een kleine tak.

Olympus

Olympus heeft een breed assortiment industriële starre endoscopen. Van standaard en zwenk prisma endoscopen tot specifieke turbine scopen.

Henke Sass Wolf (HSW)

Henke Sass Wolf heeft een zeer breed assortiment industriële starre endoscopen. Van micro tot zwenk prisma starre endoscopen.

Opti-mize

Wij kunnen praktisch alle starre endoscopen maken. Loopt u vast bij een belangrijke inspectie? Neem dan contact met ons op!

Advies nodig?

Neem nu contact met ons op of vul hiernaast het formulier in