Vizaar inspectie station

Voor visuele inspecties van seriële componenten moet men een vaste hand hebben. Een verkeerde beweging met de endoscoop kan leiden tot een ongewenste botsing met het lenssysteem. Om uw inspectiesysteem fysiek intact te houden, heeft viZaar het all-in-one teststation vuDESK ontwikkeld. vuDesk wordt geleverd met een geïntegreerd testapparaat. Het testobject wordt eenvoudig aangesloten. Testpositie en testdiepte zijn vergrendeld. Hierdoor blijft de endoscoop tijdens het hele testproces op koers. Bovendien zorgt vuDESK voor reproduceerbare werkresultaten en nog snellere testprocessen.
Lees meer in de brochure.

Hogere productiviteit en veiligheid

Contactloze inspecties
Vermijd contact tussen het lenssysteem en het testobject door vergrendelde posities van de endoscoop. Zorg voor reproduceerbare werkresultaten.

Beste ergonomie

Ergonomische gevaren op de werkplek
vuDESK plaatst de gebruiker in het midden van het ontwerp. Stel de werkhoogte vrij in voor uw comfort en ergonomisch werk.

Blijf flexibel

Maak uw eigen inspectiesysteem
Pas het teststation aan aan uw behoeften en specificaties. Kies en wijzig de verlichting, monitorhouder, klembord, kabelgoten en afsluitbare lade.

Optimaliseer je eigen werkflow

Van apparaat wisselen voor het beste comfort en snelheid
Schakel over naar een andere endoscoop in een oogwenk. Het geïntegreerde wisselend apparaat maakt het mogelijk.

Controle nemen

Documentaties met INVIZ® MATRIX
Maak nauwkeurige documentatie met het ene vakplatform INVIZ® MATRIX voor visuele inspectie op afstand (RVI) inclusief 10.4 “LCD-monitor en aanraakscherm.

Advies nodig?

Neem nu contact met ons op of vul hiernaast het formulier in