Endoscoop kopen

Bij het kopen van een endoscoop is belangrijk voor ogen te hebben welk resultaat u ermee wilt behalen. Het aanbod is legio. Van €.20,-  tot €.100.000,-. De prijs/kwaliteit verhouding is moet goed zijn. Opti-mize heeft voornamelijk hoogwaardige endoscopen in het assortiment. 
Als u op het punt staat een endoscoop te kopen. Zet dan een aantal eigenschappen op een rij. Een starre of flexibele endoscoop? Welke diameter mag de endoscoop maximaal hebben? Welke lengte moet in het te inspecteren gebied gegaan worden. Het aanbod van endoscopen is erg groot. Vergelijk goed de specificaties van de endoscoop die je wilt kopen. 
Éénmalig iets inspecteren? Weinig investeringsmiddelen om tot koop over te gaan? Dan is het huren van een endoscoop ook mogelijk. 

Endoscoop kopen
endoscoop kopen
Endoscoop kopen
Endoscoop kopen
Endoscoop kopen
Endoscoop kopen
Previous
Next

Endoscoop kopen

Koop een geschikte endoscoop welke kan voldoen aan uw inspectieopdraht. Als je een endoscoop koopt, kijk dan ook naar de fabrieksgarantie!
Meestal zoals verplicht is het 2 jaar. Als je uiteindelijk beslist een endoscoop te kopen dan moet je hier rekening mee houden.

Advies nodig?

Neem nu contact met ons op of vul hiernaast het formulier in