Visuele inspectie tanks en vaten
Visuele inspectie tanks en vaten
Persoonlijk en professioneel
Neem contact met ons op
Contact
Previous
Next

Visuele inspectie tanks en vaten

Remote Visuele Inspecties (RVI) kunnen de noodzaak van steigers en inspecteurs die het inspectiegebied betreden vereenvoudigen. Waardoor inspectietijd, kosten en het vermijden van risico’s op beschadiging en vervuiling worden verminderd.
Tanks en vaten zijn gemaakt om producten te bevatten, reacties mogelijk te maken, soms onder zware temperatuur- of drukomstandigheden. Deze componenten hebben vaak een zeer speciale oppervlaktecoating om de hygiëne te handhaven of om het buitenste omhullende materiaal te beschermen tegen mogelijk agressieve of gevoelige inhoud en gassen. Inner Remote Visuele Inspectie (RVI) is vaak vereist bij standaard onderhoud of reparaties. Verschillende producten en processen vereisen dat er geen overblijfselen achterblijven na reacties of voor nieuwe product runs. Om deze vereiste te waarborgen, gaan inspecteurs vaak door een mangat nadat steigers zijn geplaatst. In verschillende gevallen is het dragen van beschermende kleding en ademhalingsapparatuur voldoende.
Visuele inspectie op afstand (RVI) van tanks en vaten met de Pan-Tilt-Zoom inspectiecamera INVIZ® SNK 40x bijvoorbeeld, kan een inspectiedienst in staat zijn om gedetailleerde inspectiebeelden te leveren vanuit elk deel van de tank / vaartuig. Een groothoek met 40x optische zoom biedt een perfect overzicht en gedetailleerde close-ups om zelfs de kleinste verschillen op verre afstanden te lokaliseren. Voor kleinere schepen maken we gebruik van de 360 ° eindeloze ronddraaiende inspectiecamera INVIZ® REVOLVER 80. De dubbele camerakop met 0 ° kijkrichting biedt zicht in de axiale richting terwijl een 360 ° roterende camera een kijkhoek van 90 ° biedt. Inspecteren vanuit een afstandspositie biedt veel voordelen, zoals het vermijden van vervuiling en het beschermen tegen muurcoating of gepolijste onderdelen. 

Deze remote visuele inspecties (RVI) zijn van toepassing bij tanks en vaten

Remote Visuele Inspectie (RVI) van tanks (petrochemie / benzine en benzinestations)
Remote Visuele Inspectie (RVI) van chemische fabrieken
Remote Visuele Inspectie (RVI) van brandstoftanks
Visuele inspectie op afstand (RVI) van silovoertuigen
Remote Visuele Inspectie (RVI) van productie-installaties (farmaceutische industrie)
Remote Visuele Inspectie (RVI) in de voedingsmiddelenindustrie
Terugkerende Remote Visual Inspections (RVI)

Advies nodig?

Neem nu contact met ons op of vul hiernaast het formulier in