Storz VTec S video endoscoop

Het Duitse Storz levert al sinds 1945 hoogwaardige inspectie systemen. Door hoge investeringen in innovatie staan ze nu aan de wereldtop. Inspecteren van turbine motoren, gasmotoren, dieselmotoren, leidingen in de food en pharma. Van afwijkingen in lasnaden inspecteren tot het gebruik bij douaneactiviteiten. De toepassingen zijn legio.
Met de Storz VTec S zijn vele inspectie vraagstukken op te lossen. In het bijzonder in de automotive en turbine’s.
Lees meer in de brochure.

Storz VTec S video endoscoop

De Storz VTec S videoendoscoop is de perfecte keuze wanneer sondes met verschillende werklengtes en diameters nodig zijn en wanneer de sonde en het scherm op verschillende locaties nodig zijn.
De Storz VTec S video endoscoop is ontworpen voor niet destructief onderzoek met een video endoscoop met verschillende werklengtes en diameters. Hierdoor is de Storz VTec S geschikt voor elke specifieke toepassing. Met name in moeilijk bereikbare inspectieruimtes. Gebruikers van de Storz VTec S video endoscoop hebben veel belang bij het gescheiden scherm en probe. Het grote 8 inch touchscreen geeft een geweldig beeld met intuïtief menu navigatie. De joystick kan met één hand bediend worden.

Advies nodig?

Neem nu contact met ons op of vul hiernaast het formulier in