Storz VTec M video endoscoop

Het Duitse Storz levert al sinds 1945 hoogwaardige inspectie systemen. Door hoge investeringen in innovatie staan ze nu aan de wereldtop. Inspecteren van turbine motoren, gasmotoren, dieselmotoren, leidingen in de food en pharma. Van afwijkingen in lasnaden inspecteren tot het gebruik bij douaneactiviteiten. De toepassingen zijn legio.
Met de Storz VTec M zijn vele inspectie vraagstukken op te lossen. In het bijzonder in de automotive en turbine’s.
Lees meer in de brochure.

Storz VTec M video endoscoop

De Storz VTec M videoendoscoop is de perfecte keuze als u een compact visueel inspectie systeem wilt dat verwisselbare sondes heeft en waarmee ook speciale applicaties als UV en infra rood toepasbaar zijn.
De Storz VTec M video endoscoop is extreem licht en makkelijk bedienbaar. Intuïtief en makkelijk bedienbaar voor efficiënte inspecties. Dankzij zijn compacte en ergonomisch design kunnen precieze visuele inspecties uitgevoerd worden met het gebruik van de joystick welke door één duim bediend kan worden. De flexibele probe kan 360° bediend worden met een hoog visueel bereik en openingshoek. Met zijn 4mm zijn inspecties mogelijk in de kleinste omgevingen. Deze lichtgewicht video endoscoop heeft een schok bestendige behuizing dat bestand is tegen opspattend water en stof. De wolfraam bedekte sonde kan bijna in elke omstandigheid ingezet worden. De VTec M video endoscoop is een perfecte oplossing bij industriële inspecties met zuivere beelden op zijn 3,5 inch display.

Advies nodig?

Neem nu contact met ons op of vul hiernaast het formulier in