Storz VTec C video endoscoop

Het Duitse Storz levert al sinds 1945 hoogwaardige inspectie systemen. Door hoge investeringen in innovatie staan ze nu aan de wereldtop. Inspecteren van turbine motoren, gasmotoren, dieselmotoren, leidingen in de food en pharma. Van afwijkingen in lasnaden inspecteren tot het gebruik bij douaneactiviteiten. De toepassingen zijn legio.
Met de Storz VTec C zijn vele inspectie vraagstukken op te lossen. In het bijzonder in de automotive en turbine’s.
Lees meer in de brochure.

Storz VTec C video endoscoop

De Storz VTec C videoendoscoop is speciaal ontwikkeld voor visuele inspectie toepassingen waar draagbaarheid, compactheid en bediening met één hand belangrijk zijn.
De Storz VTec video endoscoop is ontworpen voor niet destructief onderzoek met een video endoscoop zonder het in elkaar zetten en uit elkaar halen van een een inspectieopstelling zonder de daarbij komende schade. De bediening met joystick maakt het een makkelijke, intuïtieve, met één hand bedienbare video endoscoop. Deze draagbare, lichtgewicht systeem onderscheidt zich door zijn gedegen articulatie mechanisme van de tip en het geïntegreerde geheugen functies. De hoge contrast beelden en hoge resolutie beelden zorgen voor snelle en makkelijke inspectie resultaten. Het compacte design zorgt voor simpele bediening en flexibiliteit in visuele inspecties van alledag.

Advies nodig?

Neem nu contact met ons op of vul hiernaast het formulier in